1. PÄIVÄ
Aamiainen:
Kaurapuuroa marjojen kera |
Lounas: Kanasalaatti mustikoiden kera |
Päivällinen: Kasvissosekeitto perunasta, parsakaalista ja porkkanasta |
Iltapala: Aamuinen puuro lämmitettynä banaanin kera |
2. PÄIVÄ
Aamupala: Hopeateetä, täysjyvänäkkäriä kananmunaa ja tomaattia |
Lounas: Itsetehdyt jauhelihapihvit, salaattia porkkanalla, omenalla ja kesäkurpitsalla |
Päivällinen: Salaattia kananmunan, mustikoiden ja mansikoiden kanssa |
Iltapala: Kaurapuuroa 3. PÄIVÄ |
Päivällinen: Lounaalta jääneitä kasviksia sekä herkkusieniä paistettuna ja salaattia |
Iltapala: Mustikoita ja mansikoita a little bit mixed |
4. PÄIVÄ
Aamupala: Hopeateetä, täysjyvänäkkäriä juuston ja tomaatin kanssa jälkkäriksi omenaa |
Lounas: Kesäkeittoa a'la mitä kaapista löytyy |
|
Iltapala: Mustikoita, mansikoita kasviskermavaahdolla |
5. PÄIVÄ
Aamiainen: Taas kaurapuuroa, mutta hyvää sellaista |
Lounas: Hiukan basmatiriisiä, lohisuikaleita sekä kasviswokkia |
Päivällinen: Paistettu kananmunaa, herkkusieniä sekä salaattia |
Iltapala: Aamuista puuroa mikrotettuna mustikoiden ja mansikoiden kera |
Kalasäilykkeitä kannattaa välttää tai ainakin syödä vain silloin tällöin ja kohtuullisesti. Ne saattavat sisältää biogeenisiä amiineja, mitkä voivat laukaista kohtauksen.
Lue lisää migreeniyhdistyksen sivulta tästä
Juustoja voi kokeilla pikkuhiljaa ja pitää taas taukoa. Joissakin pitkään kypsytetyissä juustoissa voi olla migreeniä laukaisevaa tyramiinia.
Teen ruokaa sillä periaatteella mitä kaapista löytyy. Yleensä ostan kaupasta jääkaapin täyteen vihanneksia ja juureksia. Herkuiksi hedelmiä, marjoja ja pähkinäsekoituspusseja. Proteiineja kalasta, kanasta ja joskus vähän punaista lihaa. Pähkinöistä, kananmunasta, herneistä ja pavuistakin saa proteiineja ja ihan vatsan täyttävää nekin ovat.
Hyvä motto tässäkin asiassa on:
Syödään elääksemme, eikä eletä pelkästään syödäksemme.
Tosi kiva blogi! Tuli nälkä kuvia katsellessa :)
VastaaPoistaKiitos! Ja eikun sit jääkaapille ja kokkailemaan.
VastaaPoistat. Merja