maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kirotut lisäaineet

Helposta elämästä saa kärsiä.

Kaupasta saa hetivalmista ruokaa ja kaikenlaisia herkkuja. Melkein kaikkeen ruokaan on lisätty jotain aineita, säilyvyyttä, ulkonäköä tai rakennetta parantamaan.


Opettelin lukemaan tuoteselosteita ja melkein kaikissa luki jotain E-koodilla olevia aineita. Mistä niistä tietäisi mikä on hyväksi ja mikä ei. Eli pakko lopettaa kaikkien käyttö tai se oli ainakin helpompaa aluksi. Jogurtit, keksit, karkit, limut, mehut, mehukeitot, jäätelö, leikkeet jne. lista tuntui loputtomalta eli hyvästi jää...Lisäksi ruoat ja ruoka-aineet saattavat sisältää biogeenisiä aniimeja esim. tryptamiini, tyramiini, histamiini. Punaviinit, kovat juustot, soijakastike, suklaa, sitrushedelmät, tomaatti, banaani, ananas sekä joillekin oireita aiheuttavat pähkinät, viljatuotteet sekä kananmuna. migreeni.org/artikkelit/ruoka1.html


Sitten vaan opiskelemaan mitä lisäaineet ovat ja niiden vaikutuksia tästä.


Uskonkin, että minulla lisäaineet kerääntyvät elimistöön ja jopa suoraan vaikuttavat aivoihin läpi veriaivoesteen. Ja ovat yksi syy migreenin syntyyn. Siksi elimistöni piti puhdistaa näistä haitallisista aineista.


Puolen vuoden kokeilun jälkeen uskalsin jo syödä joskus jäätelöä tai jonkun herkun. Täytyy muistaa vaan ettei se jää tavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti